VÅRE KURS

Nivåbeskrivelse

Nivå 1: Nybegynner/litt øvet. Ingen tidligere danseerfaring er nødvendig. Vi bygger opp grunnleggende teknikk.

Nivå 2: Litt øvet/øvet. Eleven har danset ett eller flere kurs i noen år. Vi går raskere frem og eleven har de grunnleggende tekniske ferdigheter som kreves for stilen. Krever godkjenning fra pedaog.

Nivå 3: Videregående/avansert. Elevene har danset i mange år og er godt trente i den aktuelle teknikken. Det er høyt tempo på timene. Godkjenning fra pedagog kreves før påmelding.

BARNEDANS 3-5 ÅR En dansetime for de aller minste. Vi danser, leker, synger og utforsker ulike bevegelser med kroppen. En fin time for alle som vil prøve fritidsaktivitet for første gang.
BARNEBALLETT 4-7 ÅR
Elevenes første møte med ballett. Vi lærer flere grunntrinn i ballett og det fokuseres på linjer, spenst og flyt. Elevene lærer å bruke rommet på ulike måter, og de jobber med både kreative oppgaver og koreografi.
BALLETT 4-7 ÅR
Vi jobber med grunnteknikk fra klassisk ballett. Fokus er koordinasjon, linjer, spenst, flyt og rytme. Vi går grundigere inn i teknikken og elevene får veiledning gjennom semesteret. Vi jobber både kreativt med uttrykk og dynamikk, i tillegg til koreografi.
COOL KIDS 4-7 ÅR
En energifyllt time for de kuleste barna. Vi danser til kjente popsanger, øver på trinn fra jazz og hiphop-sjangeren, leker og synger oss gjennom timen.
HIP HOP 8-12 år
Elevene lærer grunnteknikk fra hiphop-sjangeren. Vi jobber med energiske bevegelser, rytme og koreografi.
SING & DANCE
Timen for deg som elsker å synge og danse! Vi lærer grunnleggende jazz-teknikk, øver på utrykk og formidling, og synger samtidig. Her er alle popstjerner og musikalartister velkomne!
BALLETT 1, 4.-7. KLASSE
En tradisjonell ballett-klasse for eldre barn. Det er teknisk fokus gjennom hele timen: øvelser ved barren, senter og over gulvet. Det er ekstra fokus på disiplin og ro. Elevene får individuell oppfølging og veiledning på sin fremgang.
BALLETT 1-2, litt øvet
En tradisjonell ballett-klasse for eldre barn og ungdom. Øvelser ved barren, senter og over gulvet. Elevene får individuell oppfølging på sin fremgang jevnt over semesteret. Det er ekstra fokus på ro og disiplin på denne timen.
BALLETT 2 ØVET fra 8.kl
Ballett-klasse for de som har danset i flere år. Vi jobber raskere med øvelsene og det forventes god disiplin og fokus. Elevene får individuell veiledning underveis.
TÅSPISS 2, fra 8.kl
Tåspiss arbeid for de som har danset ballett i flere år. Vi jobber sakte og bygger opp et godt teknisk grunnlag for dans på tå. Elevene oppfordres til å gjøre supplerende styrke ved siden av.
BALLETT 3 AVANSERT
Pre-profesjonell klasse for ungdom. Vi jobber med avansert klassisk teknikk og det er høyt tempo på timen.
TÅSPISS 3 AVANSERT
Tåspissarbeid for viderekomne.
Passer for elever som har danset minst 2 år på tå. Vi jobber ved barren, i senter og over gulv. Elevene oppfordres til å gjøre suplerende styrketrening utenom klasse.
TEATERDANS 4.-7. KLASSE
En jazztime med ekstra fokus på utrykk! Vi jobber med grunnleggende jazz-teknikk, skuespill, kreative oppgaver og formidling. Timen passer for alle og har et lekent fokus.
CONTEMPORARY 1-2 LITT ØVET fra 6.kl
En time for deg som liker å utrykke alle følserer til variert musikk. Vi bruker ulike moderne-teknikker, improvisasjon og gulvarbeid. Både musikk og utrykk er variert, og kreativiten har ingen grenser. En populær time for ungdom.
MODERNE 2 ØVET
Vi jobber med mer avansert gulvarbeid og høyere tempo på øvelsene. Elevene utfordres på formidling og innlevelse. Det er stor variasjon i musikk og stemning i koreografiene. Vi danser til alt fra klassisk musikk til rock.
CONTEMPORARY 3 AVANSERT
En avansert time for de som har danset i flere år. Det er høyt tempo og avansert gulvarbeid. Vi jobber også med improviasjon og partnerarbeid.
KOMPANI 1 LITT ØVET fra 10 år
Satseparti for de ivrigste elevene. Vi bruker jazzteknikk som oppvarming, og jobber med ulike korografier underveis i semesteret. Kompaniene deltar ofte på events i lokalmiljøet, blant annet julegranntenningen i Drøbak. Hovedroller til juleforestillingen velges fra kompaniene. Elevene må danse minst 1 annet kurs i tillegg.
KOMPANI 2 ØVET
Satseparti for de ivrigste elevene. Vi bruker jazzteknikk som oppvarming, og jobber med ulike korografier underveis i semesteret. Kompaniene deltar ofte på events og oppdrag i lokalmiljøet. Hovedroller til juleforestillingen velges fra kompaniene. Elevene må danse minst 1 annet kurs i tillegg.
KOMPANI 3 AVANSERT
Satseparti for de ivrigste elevene. Vi bruker jazzteknikk som oppvarming, og jobber med ulike korografier underveis i semesteret. Kompaniene deltar ofte på events i lokalmiljøet. Hovedroller til juleforestillingen velges fra kompaniene. Elevene må danse minst 1 til kurs i tillegg.
MODERNE VOKSEN NYBEGYNNER/LITT ØVET
En time for deg som har litt erfaring fra før, eller som vil prøve en ny, gøy treningform - for både kropp og hode! Vi jobber med koordinasjon og styrke, gulvarbeid og koreografi til slutt.
JAZZ VOKSEN ØVET
For voksne for har danset litt, eller som har danset som barn/ungdom og ønsker å starte igjen. Timen har teknisk fokus - med oppvarmingsøvelser i senter, over gulv og kooreografi. Vi jobber konsentrert, samtidig som vi har det gøy.

HEELS 3 avansert
En avansert jazzklasse med hæler. Vi jobber med koregrafi fra musikaler og tv. Det er høy showfaktor og variert utrykk!