Kurstilbud

Barnedans 2-4 år med foresatt

Er en klasse for de aller yngste, sammen med en voksen. Dersom en ønsker, kan en bytte mellom å bli fulgt av mor, far eller en annen kjent og trygg voksenperson. Dette kurset er et trygt møte med danseverden, hvor barna kan få hjelp og støtte av en foreldre. Vi bruker mange kjente barnesanger og opplegget er spesielt tilpasset aldersgruppen. I mange av øvelsene, samarbeider eleven med den voksne, f.eks i balanselek på barren, ”hinderløype” o.l. Elevene skal lære koordinasjon og kroppsbeherskelse på en morsom måte. I løpet av klassen på 45 min, både danser, synger og leker vi mye.

Barnedans 3-5 år/Dans og ballet 5-8 år

Barnedans er et kurs fylt med dans, lek og sang. Her lærer elevene enkle trinnkombinasjoner til kjent barnemusikk. Gjennom danselek lærer barna å bruke kroppen og de jobber med musikalitet, koordinasjon, rytmefølelse og ulike bevegelseskvaliteter. Målet for undervisningen er å stimulere barnas samarbeidsevner, kreativitet, motoriske ferdigheter og å skape danseglede.

Cool kids 6-9 år/Cool kids 4-7 år/Hip hop 7-10 år

Er et kurs fylt med mye fart og spenning. Dette er en klasse som passer for elever som ønsker sitt første møte med hip hop inspirert dans. Barna blir introdusert for mange nye spennende trinn, til kul musikk. Vi jobber med bevisstgjøring av egen kropp, musikalitet, koordinasjon og rytmefølelse.

 

Girly Style 10-14 år/Girly Style ungdom litt øvet

Dette er et kurs med mye fart og spenning, der fokus på danseglede er stort. Elevene blir introdusert for mange nye og kule trinn og kombinasjoner. På denne klassen brukes den nyeste musikken og det kan godt hende man kjenner igjen noen trinn fra musikkvideoene til Justin Bieber, Isac Elliot osv.

Hip hop 10-14 år/Hip hop ungdom litt øvet

Dette er et kurs hvor man får prøvd seg på flere forskjellige urbane stiler; popping, locking, break, funk og streetjazz. Det er et stort fokus på musikalitet, rytmefølelse og koordinasjon. I tillegg lærer man tøffe dansekombinasjoner til den nyeste musikken.

Hip Hop ungdom øvet

Dette kurset er for våre mest erfarne elever og her må man ha godkjenning fra en pedagog for å starte. Klassene har høyt tempo og det er stort fokus på at elevene skal finne sin personlige stil. Her fordyper elevene seg i ulike stilarter som popping, locking, break og funk.

Teaterdans ungdom øvet
Teaterdans er en stil innenfor jazzdansen som henter sin inspirasjon fra teater, film, musikkvideoer og musikaler. Dette er kurs som passer for deg som har en indre ”performer”. Vi jobber med å formidle en historie gjennom dansen og jobber med ulike skuespillerøvelser. Musikken vi danser til er kjent musikalmusikk som; High School Musical, Grease, Hairspray o.l. Dette er en time fylt med masse danseglede og med fokus på uttrykk, formidling, koordinasjon og show!