Møt våre pedagoger

I dag drives Studio Dynamica av Emilie Volmert og Madeleine Volmert, som begge er utdannet dansepedagoger fra Den Norske Balletthøyskole. I senere tid er Emilie utdannet fysioterapeut fra HiOA, mens Madeleine har tatt PPU ved KHiO. Madeleine er også i gang med å ta en mastergrad i dansevitenskap på NTNU og en master i pedagogikk ved UiO. Vi er utrolig glade for at vi har fått så mye allsidig kompetanse på skolen og at vi har fått med oss så mange dyktige pedagoger! Her kan du lese om dem:

Emilie Volmert

Emilie Volmert

Eier, daglig leder og underviser i: **

Emilie har en bachelor i fysioterapi fra høyskolen i Oslo og bachelor i dans, pedagogikk og kunstformidling fra Den Norske Ballethøyskole (nå Norges Dansehøyskole.) I tillegg er hun utdannet innenfor trening med Zumba, ball og sirkeltrening. Emilie har tidligere undervist ved Arendal Ballett Center, Lillesand kulturskole, Lørenskog kulturskole og ved SiO. Hun har danset i barnemusikalen Herliland i Kristiansand Dyrepark og på Smuget dinnershow. Emilie har ved flere anledninger vært i New York og videreutviklet sitt danserepertoar.

Madeleine Volmert

Madeleine Volmert

Daglig leder og underviser i: moderne, lyrisk jazz, teaterdans og ballett.

Madeleine har en bachelor i dans med pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole), med fordypning i moderne- og samtidsdans. 2015/2016 videreutdannet Madeleine seg ved KHiO, hvor hun tok en PPU. Høsten 2016 startet Madeleine på en mastergrad i dansevitenskap ved NTNU og høsten 2017 starter hun på en mastergrad i pedagogikk fra UiO. Hun har også en spesiell interesse for klassisk ballett og har gjennomgått kurs i tåspiss ved NDH og kurs i regi av Royal academy of dance. Våren 2014 danset Madeleine i stykket ”We can`t read each others`s notes”, på Mind The Gap. I tillegg til å jobbe på Studio Dynamica, underviser hun ved ved Jobbstrekken i Oslo.

Jenny Schlanbusch

Jenny Schlanbusch

Underviser i: hip hop, kompani girls, cool kids og showjazz

Jenny har sin danseerfaring fra Arendal Ballett Center og Allegro Ballettstudio. Hun har også gått et årstudium i dans ved Bårdar Akademiet i Tvedestrand. Jenny har tatt en bachelor i dans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole med fordypning i jazzdans. Høsten 2014 var Jenny ferdig utdannet PT. De siste årene har hun vært med på flere store oppsetninger på Sørlandet, bl.a. ”Hamlet” og ”Granitt” i Fjæreheia. Jenny er spesielt interessert i hip hop og jazz, og hun har ansvaret for hip hop kursene ved Studio Dynamica.

Johanne Nomerstad

Johanne Nomerstad

Underviser; kompani ladies, kompani teens, barnedans og jazz for voksne

Johanne har sin bakgrunn fra Arendal Ballett Center og Allegro Ballettstudio. Hun har gått på Forstudium i dans ved Trøndertun Folkehøyskole og har en bachelorgraden i dans med pedagogikk fra NDH. Under studietiden på Trøndertun FHS var Johanne medvirkende som danser og koreograf i en skolepromoterings-turné rundt om i Trøndelag. Hun var også kunstnerisk ansvarlig og delkoreograf for avgangsforestillingen ved skolen. Johanne underviser også ved Kirkenær ballettskole i Oslo.

Yngvild Frivold

Yngvild Frivold

Underviser i: girly style

Yngvild har sin danseerfaring fra Grimstad Danseteater og Allegro ballettstudio, hun har også tatt scenisk dans ved Dahlske videregående skole, og har senere gått Dans Forstudium ved Trøndertun Folkehøyskole. For tiden er hun siste års student ved Norges Dansehøyskole, hvor hun tar en bachelor med fordypning i jazz med pedagogikk. Yngvild har tidligere arbeidet for Norges Idrettsforbund på Hove Idrettsleir og på Jappa barneskole som dansepedagog. Hun har de siste årene var med i en rekke oppsetninger som «Jesus Christ Superstar - concert in Hell» i regi av Trønderlag Teater, «Come Together» på The National Theater i Uganda, og skal sommeren 2016 være med som danser i «Nasareeren» i Fjæreheia.