Møt våre pedagoger

Studio Dynamica drives av Emilie Volmert og Johanne Nomerstad, begge utdannet dansepedagoger fra Den Norske Balletthøyskole (Nå “Dansekunst v/Høyskolen Kristiania”)

I tillegg består pedagogteamet av Madeleine Volmert og Linn Straumfors. Innad i teamet har vi alle ulike styrker og spesialiteter som utfyller hverandre, men vi jobber sammen på felles verdigrunnlag. Pedagogene våre er profesjonelle lærere med pedagogisk utdanning, og de jobber hvert semester for å lage et opplegg tilrettelagt etter alder og nivå.

Vi er utrolig glade for at vi har fått så mye allsidig kompetanse på skolen og at vi har fått med oss så mange dyktige pedagoger!

Emilie Volmert
Eier og danesepedagog

Utdanning/erfaring:
Bachelor i dans, pedagogikk og kulturformidling – Den norske ballett høyskole (nå Norges Dansehøyskole)

Bachelor i fysioterapi, Høgskolen i Oslo
I tillegg er hun utdannet innenfor trening med Zumba, ball og sirkeltrening. Emilie har tidligere undervist ved Arendal Ballett Center, Lillesand kulturskole, Lørenskog kulturskole og ved SiO. Hun har danset i barnemusikalen Herliland i Kristiansand Dyrepark og på Smuget dinnershow. Emilie har ved flere anledninger vært i New York og videreutviklet sitt danserepertoar. Emilie jobber som fysioterapeut i tillegg til å drive Studio Dynamica.

Johanne Nomerstad
Daglig leder og dansepedagog

Utdanning/erfaring:
Forstudium i dans ved Trøndertun Folkehøyskole
Bachelorgrad i dans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole.

Johanne har sin dansebakgrunn fra Arendal Ballett Center og Allegro Ballettstudio. Under studietiden på Trøndertun FHS var Johanne medvirkende som danser og koreograf i en skolepromoterings-turné rundt om i Trøndelag. Hun var også kunstnerisk ansvarlig og delkoreograf for avgangsforestillingen ved skolen. Johanne underviser også ved Kirkenær ballettskole i Oslo, og har tidligere undervist ved Dance Off Studio, Heges Jazzballett, NRK Marienlyst og Art Musikal og Ballettskole.

Johanne er fast showdanser på “Magic Club”  v/Bjørn David “Davido” Fevåg.

Madeleine Volmert Urdal
I permisjon

Utdanning/erfaring:
Bachelor i dans med pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole)
Praktisk-pedagogisk utdanning fra KHiO
Etterutdanning i dans, helse og samfunn ved NTNU
Mastergrad i dansevitenskap (2016-pågår) NTNU
Mastergrad i pedagogikk (2017-2019) UiO
Kurs fra Royal Academy of dance “Teaching pointe work” (2016) og “Teaching repertoire” (2018)
Madeleine har undervisningserfaring fra Ski Videregående skole og Unique Danseklubb, og hun har vikariert på flere skoler i Oslo området. Våren 2014 danset Madeleine i stykket ”We can`t read each others`s notes”, på Mind The Gap. I tillegg til å jobbe på Studio Dynamica, har hun undervist ved Jobbstrekken i Oslo.